• Banner
  • Banner

WOOTZ Media

Algemene gegevens:
Adres: Hagelkruisweg 2
Postcode: 5993 SC
Plaats: Maasbree
KvK: 60407379
Contactgegevens:
Contactpersoon: Wouter Selen
Telefoon: 0641602884
Fax:
Website: http://www.wootzmedia.nl
E-mail: info@wootzmedia.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Overig
 
Specialiteit: Het ontwikkelen van video content voor artiesten en evenementen organisaties, maar ook voor andere videoproducties kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan webvideo's, bedrijfsvideo's, commercials, productvideo's en videoclips.
 
Dienstbeschrijving: Het gebruik van video om de boodschap in uw marketingcommunicatie kracht bij te zetten is enorm belangrijk geworden. Het is helemaal van deze tijd! WOOTZ Media is een jong en creatief filmproductiebedrijf dat met veel passie allerlei soorten producties realiseert.

Met de ervaring en technische ondersteuning maken wij films op maat. Iedere videoproductie is anders en daarom dus ook uniek. Film kan een product, merk, bedrijf een extra lading geven! Naast evenementvideo's produceren wij ook diverse soorten andere producties zoals bedrijfsfilms, productvideo's, commercials, reportages, documentaires, videoclips, beursvideo's, trouwvideo's en natuurlijk aftermovies. Staat uw concept of idee er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons streven is dat we iedere videoproductie naar een nieuw niveau willen tillen. Dus bent u opzoek naar een betrouwbare, ervaren en creatieve partner? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.