• Banner
  • Banner

Ontwerpservice

Algemene gegevens:
Adres: Tommelvaeren 23
Postcode: 5993HL
Plaats: Maasbree
KvK: 14118666
Contactgegevens:
Contactpersoon: Anke van Horne
Telefoon: 0774650695
Fax:
Website: http://www.ontwerpservice.nl
E-mail: anke@ontwerpservice.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Designer
 
Specialiteit: Ontwerpservice is dé visueel vertaler voor ondernemers! Wij vertalen jouw motivatie en drijfveren naar commerciële en doelgerichte visuele communicatie zoals bijvoorbeeld een logo, huisstijl, foldermateriaal en website.
 
Dienstbeschrijving: Ontwerpservice geeft vorm aan visuele communicatie, van bedrijfsidentiteit als logo en huisstijl tot communicatiemiddelen als websites en drukwerk. In onze ontwerpen slaan we een brug tussen jouw motivatie/drijfveren en de behoefte van jouw doelgroep. Jouw klanten herkennen de passie die je hebt voor jouw product of dienst in de visuele communicatie zoals wij die ontwerpen. Resultaat is niet alleen een helder beeld bij een duidelijk verhaal, maar beter nog een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal. Kernwaarden die we bij Ontwerpservice hanteren zijn: authentiek, ongekunsteld, effectief.

Ontwerpservice helpt doelgroepen te bereiken!

We werken graag samen, niet alleen met specialisten op het gebied van tekstschrijven, webdesign en drukwerk maar zeker ook persoonlijk met jou als opdrachtgever. We zijn jouw persoonlijke ontwerper en met jouw verwachtingen als uitgangspunt overtreffen we de van verwachtingen van jouw klanten. De kracht van jouw onderneming ben jij zelf, maak daar gebruik van!