• Banner
  • Banner

Tekstbureau Ank van Lier

Algemene gegevens:
Adres: Diepenbroeklaan 89
Postcode: 5991 PT
Plaats: Baarlo
KvK: 14114575
Contactgegevens:
Contactpersoon: Ank van Lier
Telefoon: 077-3547879
Fax:
Website: http://www.ankvanlier.nl
E-mail: ank@ankvanlier.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Tekstschrijver
 
Specialiteit: Een goede tekst maakt het verschil!

Een tekst die de kern van de zaak raakt. Die helder, duidelijk en scherp is. En die de lezer pakt en de boodschap overbrengt. Dat is een tekst die het verschil maakt!

Breed speelveld
Voor dergelijke teksten is Tekstbureau Ank van Lier het juiste adres. Het speelveld is breed en omvat zowel redactionele artikelen (reportages, interviews, achtergrondverhalen, et cetera) als commerciële teksten (persberichten, webteksten, folders, nieuwsbrieven, et cetera). Daarnaast voorzie ik opdrachtgevers - indien gewenst - ook van passend beeldmateriaal.

Focus op groen
Tekstbureau Ank van Lier is gestoeld op een groene leest, op passie voor de agrarische sector. Met mijn groene roots als basis heb ik in de loop der jaren veel kennis opgedaan over de moderne land- en tuinbouw. Gedegen en deskundige teksten over de ontwikkelingen in deze sector schrijf ik dan ook graag en goed!

En meer...
Maar Tekstbureau Ank van Lier is breder en dieper geworteld. Ook sectoren als de horeca en de gezondheidszorg zijn mij niet vreemd. Daarnaast schrijf ik over vele andersoortige onderwerpen. Bijvoorbeeld een artikel over de ontwikkelingen op de woningmarkt of een brochuretekst voor een metaalverwerkingsbedrijf. Als gedreven en vakkundig tekstschrijver vloeit er altijd een klinkende tekst uit mijn pen!

Nieuwgierig geworden? Kijk op www.ankvanlier.nl.
 
Dienstbeschrijving: - Schrijven van journalistieke en commerciele teksten
- Redigeren van teksten
- Communicatie-advies