• Banner
  • Banner

Trepels Pensioen Consultancy (TPC)

Algemene gegevens:
Adres: Cederstraat 7
Postcode: 5993 XK
Plaats: Maasbree
KvK: 53179544
Contactgegevens:
Contactpersoon: Johan Trepels
Telefoon: 077-4653536 / 0628956545
Fax:
Website: http://www.trepelspensioen.nl
E-mail: info@trepelspensioen.nl
Beroepsgegevens:
Beroep(en): - Adviseur / consultant
 
Specialiteit: Pensioen (en overige (toekomst)voorzieningen)* is een materie die niet alleen complex is, volop in beweging is, maar belangrijker nog grote gevolgen heeft voor uw financiŽle situatie.

Laat je financiŽle situatie niet afhankelijk zijn van toevalligheden en datgene wat anderen wel of niet voor u hebben geregeld. Weet wat je moet doen en maak het je niet moeilijker dan de materie al is. Het is de kunst om datgene te doen dat bij je past, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Niet meer en niet minder!

Ruim dertig jaar ervaring, mijn recentelijk pensioenstudies (civiel en fiscaal) aan de VU in Amsterdam, mijn lidmaatschap van de Vereniging van Pensioenjuristen en de Nederlandse Orde van PensioenDeskundigen zijn een waarborg voor een integer en passend advies voor uw pensioenprobleem.

Ik opereer volstrekt onafhankelijk en uitsluitend in uw belang. Er bestaat geen enkele (juridische) band met verzekeraars of pensioenuitvoerders. Naast eigenaar van TPC ben ik bestuurderslid bij het bedrijfstakpensioenfonds VLEP. Zie www.vlep.nl

J.P.G.M. (Johan) Trepels CPC

* Risico's van ouderdom, overlijden en arbeidsongeschiktheid
 
Dienstbeschrijving: TPC helpt de ondernemer (IB/LB) bij het maken van de juiste keuzes en het oplossen van pensioenproblemen.