• Banner
  • Banner

Informatiebrief ZZP Peel en Maas

Administratiekantoor A3 introduceert ZZPPeelenMaas.nl

ZZP Peel en Maas is een site voor Zelfstandigen Zonder Personeel in de regio Peel en Maas.

Als ondernemer heeft u vele verplichtingen en wordt er het een en ander van u verwacht. Om u als ZZP’er hierbij te ondersteunen en de nodige handvaten aan te reiken willen wij u middels zzppeelenmaas.nl mogelijkheden bieden om u hierin bij te staan zodat u meer tijd overhoudt voor hetgeen waar u goed in bent!

De ZZP’er onderscheidt zich van loondienstmedewerkers door zijn/haar vakmanschap als zelfstandige in de markt te zetten. Als ZZP’er bent u eigen baas waardoor u alle vrijheid heeft om te ondernemen. ZZP Peel en Maas biedt ondersteuning in het ondernemen. Door middel van samenwerking met diverse disciplines kunnen we ondersteuning bieden aan elke ZZP’er, van schilder tot winkelier.

Maar wat kunt u verwachten van ZZPPeelenMaas.nl

ZZPPeelenMaas.nl biedt u de mogelijkheid een profiel aan te maken. Vanuit dit profiel kunt u, nadat u ingelogd bent, middels een afgeschermd gedeelte voorlichting en ondersteuning krijgen op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Voor al uw vragen hebben wij een oplossing. De eventuele kosten hiervan worden vooraf met u gecommuniceerd. U komt nooit voor verrassingen te staan, maar krijgt wel het advies dat u nodig heeft voor goed ondernemerschap.

Verder biedt ZZPPeelenMaas.nl de mogelijkheid om gebruik te maken van het gedeelte ‘diensten, vraag en aanbod’. In dit afgeschermde gedeelte kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u uren over heeft om een collega uit te helpen, uren tekort komt of materiaal te leen/te koop heeft.
Dit gebeurt allemaal in een afgeschermd gebied zodat alleen ZZP’ers met een profiel uw berichten kunnen inzien en een reactie kunnen plaatsen.

Plaats u een dienst, vraag of aanbod op ZZPPeelenMaas.nl worden alle ZZP'ers direct op de hoogte gebracht middels een bericht.

Op de homepage worden de laatste berichten geplaatst. Inloggen is vereist om een reactie te plaatsen.

ZZPPeelenMaas.nl bevat verder een zoekfunctie. Met deze zoekfunctie kan iedereen de database raadplegen, de collega ZZP’ers, maar ook de zoekende particulier. Heeft u geen eigen website, dan is ZZPPeelenMaas.nl een perfecte GRATIS mogelijkheid om u te presenteren op internet en zodoende toch gevonden te worden.

Overige mogelijkheden die ZZPPeelenMaas.nl biedt zijn nieuwsfeiten, sms alert en collectieve voordelen. De website wordt continue automatisch voorzien van het laatste nieuws. De sms functie wordt met name gebruikt om u aan de aangifte omzetbelasting te herinneren. ZZP’ers met een profiel kunnen dit dan ook gebruiken als extra verkoopkanaal door bijvoorbeeld het plaatsen van tijdelijke aanbiedingen, waardoor een collectief voordeel kan ontstaan.

Aanmelden kan op de volgende wijze:

Via het inschrijfformulier op de website heeft u de mogelijkheid om al uw gegevens in te vullen om zodoende het zoeken te vereenvoudigen. Voordat uw gegevens worden gepubliceerd ontvangt u van ons een overzicht van de gegevens die wij opnemen in onze database. Nadat u akkoord gaat, plaatsen wij uw gegevens op zzppeelenmaas.nl.