• Banner
  • Banner

Informatie

Wat is ZZP Peel en Maas?

ZZP Peel en Maas is een website voor de zzp'ers die actief zijn binnen de gemeente Peel en Maas en omstreken. Inschrijven op ZZP Peel en Maas is gratis.

Welke mogelijkheden biedt ZZP Peel en Maas?

Via ZZP Peel en Maas kunt u zich als zzp'er aanbieden wanneer u bijvoorbeeld nog uren over heeft om iemand uit te helpen of een collega zzp'er zoekt omdat u nog uren tekort komt voor een klus. Er zijn natuurlijk legio andere diensten te bedenken die u als zzp'er kunt plaatsen.

ZZP Peel en Maas kunt u ook gebruiken om materieel aan te bieden/verhuren aan een collega zzp'ers of gebruik te laten maken van een collectieve actie. Denk hierbij aan het verhuren van een aanhangwagen of het gezamenlijk inkopen van papier.

Dit alles gebeurt op een afgeschermd gedeelte van de website waardoor ook alleen collega zzp'ers die ingeschreven staan op ZZP Peel en Maas uw dienst volledig kunnen bekijken en hierop kunnen reageren. Een profiel aanmaken is dus verplicht als u gebruik wil maken van de diensten op ZZP Peel en Maas.

Om u toch in beeld te brengen bij de particulier bevat ZZP Peel en Maas een handige zoekfunctie waarmee ook de particulier u kan vinden. Het profiel met uw gegevens is namelijk wel voor iedereen zichtbaar. Heeft u geen eigen website dan is ZZP Peel en Maas dé gelegenheid om toch op internet gevonden te worden.

Zit u met bepaalde vragen op administratief, juridisch of ander vlak dan kunt u op ZZP Peel en Maas terecht bij de vraagbaak. Uw vraag wordt dan doorgespeeld naar een specialist op het desbetreffende vlak. Mochten er kosten aan uw vraagstuk verbonden zijn dan worden deze vooraf gecommuniceerd met u. Geen verrassingen achteraf dus!

Al met al is ZZP Peel en Maas een complete website voor de zzp'er.

ZZP Peel en Maas: "Wij doen de randzaken, u onderneemt"

Klik hier voor de gratis aanmelding

ZZP Peel en Maas is een initiatief van Administratiekantoor A3.