• Banner
  • Banner

Algemeen: ZZP Peel en Maas: “de advertentiebanner”

ZZP Peel en Maas is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot een website waar zo’n 200 zzp’ers een profiel hebben aangemaakt. Gemiddeld trekt ZZP Peel en Maas per maand tussen de 500 en 600 unieke bezoekers.

In 2015 zal ZZP Peel en Maas nog meer in de spotlight worden gezet en verwachten we een groei van het aantal profielen en het aantal bezoekers.

Om u de kans te geven om nog prominenter op ZZP Peel en Maas zichtbaar te zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw logo toe te voegen aan de advertentiebanner op de ZZP Peel en Maas. Deze banner rouleert automatisch en begint willekeurig op het moment dat iemand een bezoek brengt aan ZZP Peel en Maas. Een link naar uw eigen website wordt automatisch toegevoegd aan uw banner.

De kosten voor een banner op ZZP Peel en Maas bedragen € 7,50 per maand, telkens voor de duur van een jaar. Online adverteren voor slechts € 0,25 per dag.

Kiest u nu voor een banner op ZZP Peel en Maas en profiteer van onze introductiekorting. Tot 1 juli 2015 geen € 7,50 per maand maar slechts € 4,50 per maand. (Kortingsactie loopt t/m 31 maart 2015)

Heeft u interesse geef dan uw gegevens door via info@zzppeelenmaas.nl en wij nemen contact met u op.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.